Home » Η Armor Print Solutions εξαγόρασε  τον Όμιλο THS 

Η Armor Print Solutions εξαγόρασε  τον Όμιλο THS 

Από OPS Publications
05/10/2023

Η Armor Print Solutions εξαγόρασε τον Όμιλο THS

LOGOS ET_OPC S

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, η Armor Print Solutions ανακοίνωσε την εξαγορά της THS Group, μιας γερμανικής εταιρείας που ασχολείται με συστήματα αυτοματισμού γραφείου.

Προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξή της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η εξειδικευμένη στις λύσεις εκτύπωσης (ανακατασκευασμένα αναλώσιμα, υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης, βιομηχανικά μελάνια) Armor Print Solutions εξαγόρασε τον Όμιλο THS, μια γερμανική εταιρεία που παράγει  αναλώσιμα εκτύπωσης, ανταλλακτικά και λογισμικό MPS για φωτοτυπικά μηχανήματα και εκτυπωτές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και διαθέτει μονάδα παραγωγής στο Hemer, κοντά στο Dortmund, και ένα δίκτυο εξειδικευμένων μεταπωλητών πληροφορικής στην Ευρώπη.

“Οι δύο εταιρείες λειτουργούν σε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων και ως εκ τούτου μπορεί να λειτουργήσουν  συμπληρωματικά, ενώ οι σειρές προϊόντων είναι επίσης συμπληρωματικές. Η Armor Print Solutions προσφέρει μια σειρά από επαγγελματικά δοχεία inkjet και ανακατασκευασμένο τόνερ, ενώ η THS Group είναι ειδικευμένη στα αναλώσιμα για φωτοαντιγραφικά και πολυλειτουργικά, και σε αναλώσιμα OEM”, υπογραμμίζει το δελτίο τύπου της  Armor. Σε καθημερινή βάση, και οι δύο οντότητες θα συνεχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα όπως πριν. Αν και το ύψος της συναλλαγής δεν έχει αποκαλυφθεί, η νέα οντότητα θα φτάσει τα 90 εκατ. ευρώ σε τζίρο και θα συγκεντρώσει 700 εργαζόμενους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email