Home » Η Fauna Entertainment υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης για το Daniel Tiger στην Τουρκία 

Η Fauna Entertainment υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης για το Daniel Tiger στην Τουρκία 

Από OPS Publications
05/10/2023

Η Fauna Entertainment υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης για το Daniel Tiger στην Τουρκία

LOGOS ET_CRT S

Η Fauna Entertainment με έδρα την Κωνσταντινούπολη υπέγραψε συμφωνία με την  9 Story Brands για να λειτουργεί ως τοπικός αντιπρόσωπος αδειοδότησης για τη δημοφιλή IP προσχολικής ηλικίας. Αρχικά, η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει βιβλία και παζλ στην αγορά.

Το δωρεάν παιδικό κανάλι Minika Cocuk μεταδίδει το toon στην Τουρκία. Το Daniel Tiger’s Neighborhood έκανε το ντεμπούτο του στο PBS KIDS το 2012 και η έκτη σεζόν του κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Το στούντιο Brown Bag Films με έδρα το Τορόντο της 9 Story χειρίζεται τις εργασίες κινουμένων σχεδίων της σειράς. Η 9 Story Brands, ο βραχίονας διαχείρισης επωνυμίας και καταναλωτικών προϊόντων της, κατέχει τα παγκόσμια δικαιώματα αδειοδότησης της εκπομπής και έχει εξασφαλίσει μια σειρά από συμφωνίες, όπως είδη εξωτερικού χώρου (carter joey), παιχνίδια με αισθήσεις (Glo), βιβλία ιστοριών (Simon & Schuster) και είδη ένδυσης (Happy).

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email