Home » Η Metsä Tissue σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο χαρτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Η Metsä Tissue σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο χαρτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Από OPS Publications
05/10/2023

Η Metsä Tissue σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο χαρτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο

LOGOS ET_OPC S

Η Metsä Tissue ανακοίνωσε την επένδυσή της σε ένα εργοστάσιο αιχμής για την παραγωγή  χαρτιού στο Goole, το οποίο θα φέρει επανάσταση στην αγορά χαρτιού του Ηνωμένου Βασιλείου και θα ενισχύσει τις τοπικές προσπάθειες βιωσιμότητας.

Στην τοποθεσία Goole, ο όμιλος θα χρησιμοποιήσει τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων από λεπτό χαρτί για τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου της Ιρλανδίας και μελλοντικά της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας φρέσκο ​​πολτό ινών ως κύρια πρώτη ύλη από δάση με βιώσιμη διαχείριση στις Σκανδιναβικές χώρες. Καταλαμβάνοντας μια περιοχή περίπου 200 στρεμμάτων, η μονάδα θα έχει την ικανότητα να παράγει 240.000 τόνους χαρτιού, κατασκευασμένο σε διάφορες φάσεις την επόμενη δεκαετία, εξυπηρετώντας τόσο την επαγγελματική όσο και την καταναλωτική αγορά – ένα επίπεδο παραγωγής ασυναγώνιστο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή η επένδυση θα παραδώσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο χαρτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα μειώσει σημαντικά την ποσότητα των προϊόντων από χαρτί που εισάγονται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία κάθε χρόνο.

Όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, το εργοστάσιο θα δημιουργήσει 400+ άμεσες θέσεις εργασίας, καθώς και χιλιάδες άλλες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού και την τοπική οικονομία.

Η σχεδιαζόμενη επένδυση καταδεικνύει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Metsä Tissue στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μία από τις μεγαλύτερες αγορές χαρτιού στην Ευρώπη.

Η δραστηριότητα της Metsä Tissue έχει τις ρίζες της στη βιωσιμότητα, με στόχο όλα τα προϊόντα να κατασκευάζονται από πρώτες ύλες πλήρως απαλλαγμένες από ορυκτά καύσιμα έως το 2030.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email