Home » Οι δαπάνες για το Halloween 2023 αναμένεται να φτάσουν το ρεκόρ των  $12,2 δισ. στις ΗΠΑ 

Οι δαπάνες για το Halloween 2023 αναμένεται να φτάσουν το ρεκόρ των  $12,2 δισ. στις ΗΠΑ 

Από OPS Publications
05/10/2023

Οι δαπάνες για το Halloween 2023 αναμένεται να φτάσουν το ρεκόρ των $12,2 δισ. στις ΗΠΑ

LOGOS ET_CRT S

Οι συνολικές δαπάνες για το Halloween αναμένεται να φτάσουν το ρεκόρ των 12,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας το περσινό ρεκόρ των 10,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Εθνικής Ομοσπονδίας Λιανικής (NRF) που διενεργήθηκε από την Prosper Insights & Analytics .

«Περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ θα μπουν στο πορτοφόλι τους και θα ξοδέψουν ένα ρεκόρ χρημάτων για να γιορτάσουν το Halloween φέτος», δήλωσε ο Matthew Shay, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NRF. «Οι καταναλωτές θα ψωνίσουν νωρίς για εορταστική διακόσμηση και άλλα σχετικά είδη και οι έμποροι λιανικής είναι προετοιμασμένοι με το απόθεμα για να βοηθήσουν τους πελάτες και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν σε αυτή τη δημοφιλή και διασκεδαστική παράδοση».

Οι δαπάνες ανά άτομο αυξάνονται επίσης καθώς οι καταναλωτές σχεδιάζουν να ξοδέψουν ένα ρεκόρ 108,24 $ ο καθένας, από το προηγούμενο ρεκόρ των 102,74 $ το 2021. Η μεγαλύτερη αύξηση των δαπανών προήλθε από τα κοστούμια, τα οποία είναι πιο δημοφιλή από ποτέ.

Η έρευνα για το Halloween του 2023 ρώτησε 8.084 καταναλωτές σχετικά με τα σχέδια αγορών τους. Διεξήχθη 1-6 Σεπτεμβρίου και έχει περιθώριο σφάλματος συν ή πλην 1,1 ποσοστιαίες μονάδες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email