Home » Προσφορά αλληλεγγύης της  Α&G Paper 

Προσφορά αλληλεγγύης της  Α&G Paper 

Από OPS Publications
06/10/2023

Προσφορά αλληλεγγύης της Α&G Paper

LOGOS ET_OPC S

Μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, όλοι εμείς στην A&G δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε αμέτοχοι στις εκκλήσεις για βοήθεια και υποστήριξη των συνανθρώπων μας. 

Προχωρήσαμε λοιπόν, σε δύο δράσεις:

  1. Η εταιρεία μας ανέλαβε να συγκεντρώσει στους χώρους της, είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία πρόσφεραν όλοι οι εργαζόμενοι και τα οποία θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.
  2. Παράλληλα προχωρήσαμε στη δημιουργία πακέτων με επιλεγμένα σχολικά είδη για να διανεμηθούν δωρεάν στα παιδιά, με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών, στο δύσκολο ξεκίνημα αυτής της σχολικής χρονιάς.

Για την υλοποίηση της δεύτερης δράσης και με σκοπό την στοχευμένη διανομή των σχολικών, απευθυνθήκαμε στο υφιστάμενο δίκτυο πωλήσεων στις περιοχές αυτές. Οι συνεργάτες μας έγιναν συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια μας, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και διανομή των προϊόντων.

Η διοίκηση και το προσωπικό της Α&G Paper, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεισφορά τους, στην κοινή μας προσπάθεια.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email