Home » Το Insights-X ξεκινά, προσφέροντας τα μέγιστα στο εξειδικευμένο εμπόριο 

Το Insights-X ξεκινά, προσφέροντας τα μέγιστα στο εξειδικευμένο εμπόριο 

Από OPS Publications
05/10/2023

Το Insights-X ξεκινά, προσφέροντας τα μέγιστα στο εξειδικευμένο εμπόριο

LOGOS ET_OPC S

Την επόμενη εβδομάδα, το Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης θα γίνει και πάλι το κεντρικό σημείο συνάντησης της διεθνούς κοινότητας για τα Χαρτικά, τα είδη Γραφείου, τις Τσάντες κ.ά., στο όγδοο Insights-X από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένου και του eXtra-Day. Ακόμη και εκ των προτέρων, το κλίμα είναι ήδη υπέροχο – αγοραστές και έμποροι λιανικής από ολόκληρη την Ευρώπη έχουν υψηλές προσδοκίες για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από τους πολυάριθμους βασικούς εκθέτες και τις νεοφυείς. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από αποτελεσματικές ευκαιρίες δικτύωσης και τον πρόσφατα σχεδιασμένο ειδικό χώρο της έκθεσης.

Με την εξαιρετική επιχειρηματική του ατμόσφαιρα, το Insights-X έχει υψηλή βαθμολογία από τους συμμετέχοντες. Κάθε μέρα, οι εκθέτες αφιερώνουν πολύ χρόνο σε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με αγοραστές και εμπόρους λιανικής. Οι μικρές αποστάσεις επιτρέπουν στο εμπόριο να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της αγοράς στους τομείς «Όργανα γραφής», «Χαρτί και αρχειοθέτηση», «Καλλιτεχνική και δημιουργική απασχόληση», «Επιτραπέζιοι υπολογιστές και γραφείο», «Τσάντες και αξεσουάρ» και «Είδη γραφικής ύλης και δώρων». Το αστικό ύφος του ανασχεδιασμένου InsightsArena παρέχει πρόσθετη έμπνευση. Το Retail Inspiration Hub και το BRANDmate Plaza παρουσιάζουν ευρέως ποικίλες ιδέες για τη δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας σε πωλήσεις, μιας ελκυστικής προβολής προϊόντων σε PoS και σημαντικών θεμάτων αδειοδότησης. Και ακόμη και μετά το κλείσιμο της έκθεσης, το Insights-X θα συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες δικτύωσης: στο AfterHour το πρώτο απόγευμα της εκδήλωσης, η βιομηχανία και το εμπόριο συναντιούνται για να απολαύσουν χαλαρή συζήτηση και, ανάμεσα σε γαστρονομικές απολαύσεις και μουσική ψυχαγωγία, τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν νέες επαφές . Στη συνέχεια, την Παρασκευή της έκθεσης είναι το OrangeNight, ένα νέο πάρτι δικτύωσης. Με street food, ποτά και μουσική από έναν DJ, εκπρόσωποι του κλάδου συζητούν μαζί τη μέρα στο InsightsArena στο Hall 10.0.

Τέλεια δικτυωμένη

Το Insights-X υποστηρίζεται επίσης σθεναρά από εθνικές και ευρωπαϊκές εμπορικές ενώσεις. Στους εταίρους συνεργασίας από τη Γερμανία στο Insights-X περιλαμβάνονται οι Bundesverband des Spielwaren-Einzelhandels, EK/Servicegroup, Handelsverband Büro und Wohnen, Handelsverband Hessen, idee + spiel, Iden Group, InterES, Prisma, Soennecken και Vedes. Η εκδήλωση υποστηρίζεται δυναμικά και σε διεθνή διάσταση. Εκτός από το αυστριακό Bundesgremium des Papier- und Spielwarenhandels και την Fédération EBEN από τη Γαλλία, υποστηρικτές είναι οι Izba Przedsiębiorców Branży Biurowo-Szkolnej από την Πολωνία, Konpa από τη Δανία, The Giftware Association από το Ηνωμένο Βασίλειο και Tükid από το Tükid. Ορισμένοι εταίροι συνεργασίας εκμεταλλεύονται τις συνέργειες διοργανώνοντας επίσης παράλληλες εκδηλώσεις. Ενώ το Handelsverband Büro und Schreibkultur διοργανώνει το βιομηχανικό του συνέδριο στις 12 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης, την επόμενη μέρα το duo schreib & spiel θα καλωσορίσει τα μέλη του στο φθινοπωρινό του συνέδριο στον ίδιο χώρο. Το Σάββατο, η Büroring προσκαλεί τα μέλη της σε μια αποκλειστική περιήγηση στους λιανοπωλητές μέσω της εμπορικής έκθεσης.

Τα εισιτήρια για το Insights-X διατίθενται στην τιμή των 15 € στη διεύθυνση www.insights-x.com/en/tickets. Αυτά καλύπτουν την είσοδο για εμπορικούς επισκέπτες κάθε μέρα της έκθεσης. Περιλαμβάνονται επίσης και οι δύο βραδινές εκδηλώσεις. Δεν θα υπάρχει ταμείο. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης θα πρέπει επίσης να εγγραφούν εκ των προτέρων για το Insights-X, στον ιστότοπο www.insights-x.com/en/accreditation.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email