Home » H Aschaffenburger Schäfer Papier γίνεται μέλος του ομίλου buero.de 

H Aschaffenburger Schäfer Papier γίνεται μέλος του ομίλου buero.de 

Από OPS Publications
05/10/2023

H Aschaffenburger Schäfer Papier γίνεται μέλος του ομίλου buero.de

LOGOS ET_OPC S

“Η εξαγορά του Ομίλου Schäfer Papier από την Buero.de στο Aschaffenburg αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα και για τις δύο εταιρείες” δήλωσε μετά την εξαγορά ο Christof Wegerle, ο διευθύνων εταίρος της Schäfer Papier GmbH, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση που ελήφθη και τόνισε ότι η ηγετική θέση στην αγορά στο Βαυαρικό Lower Main έχει επεκταθεί μέσω της καινοτομίας και της προόδου τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2023 και συμφωνήθηκε να μην αποκαλυφθεί η τιμή αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Buero.de, Markus Schön δήλωσε: “Η εξαγορά της Schäfer Papier είναι ένα περαιτέρω βήμα προς το μέλλον. Ο Christof Wegerle δημιούργησε άριστα την εταιρεία και έθεσε πρότυπα προσανατολισμένα στο μέλλον. Αυτός και η ομάδα του κάνουν εξαιρετική δουλειά. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια τόσο επιτυχημένη εταιρεία στον όμιλό μας.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email