Home » Minecraft και NERF Partner στο Minecraft NERF World DLC τον Οκτώβριο του 2023 

Minecraft και NERF Partner στο Minecraft NERF World DLC τον Οκτώβριο του 2023 

Από OPS Publications
05/10/2023

Minecraft και NERF Partner στο Minecraft NERF World DLC τον Οκτώβριο του 2023

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro και η Minecraft ανακοίνωσαν μια συναρπαστική συνεργασία για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι sandbox. Το δωρεάν Minecraft NERF World DLC (περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης) προσφέρει στους παίκτες μια καθηλωτική εμπειρία γεμάτη συναρπαστικές προκλήσεις που περιλαμβάνουν τα αγαπημένα τους NERF blaster σε συνδυασμό με εμβληματικούς κόσμους του Minecraft.

Σε αυτό το DLC, οι παίκτες χρησιμοποιούν εκτοξευτές NERF για να στοχεύσουν αντιπάλους  σε διαφορετικές αρένες εμπνευσμένες από τοποθεσίες του παιχνιδιού, με εμπειρίες που είναι αληθινές για την επωνυμία NERF: μάχες με blaster, αρένα με θέμα NERF, προκλήσεις parkour και πολλά άλλα. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των εμπειριών, οι παίκτες θα χρησιμοποιούν τα προϊόντα Minecraft NERF και θα πολεμούν έναν αντίπαλο εμπνευσμένο από ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα mobs του Minecraft: το NERF Ender Dragon.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email