Home » The feat | Πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση του χειρογράφου στην Writing Week 

The feat | Πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση του χειρογράφου στην Writing Week 

Από OPS Publications
05/10/2023

The feat | Πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση του χειρογράφου στην Writing Week

LOGOS ET_OPC S

Από τις 2 έως τις 9 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία η νέα έκδοση του Writing Week, με κεντρικό θέμα «The Exploit».

Προσβάσιμο σε παιδιά μεταξύ 6 και 17 ετών, αλλά και σε ενήλικες, το Writing Week είναι ένας διαγωνισμός για το πιο όμορφο χειρόγραφο κείμενο.

Συγκεκριμένα, μετά την εγγραφή στον ιστότοπο Semainedelecriture.fr, ο καθένας μπορεί να κατεβάσει μια φόρμα σε μορφή 18×15 cm  για να συμπεριλάβει ένα κείμενο εμπνευσμένο από το θέμα του 2023: “The feat”.

Η προθεσμία αποστολής έργων είναι η 11η Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Συγγραφής, από τις 2 έως τις 9 Οκτωβρίου, σχολεία, κέντρα αναψυχής, οίκοι ευγηρίας, βιβλιοθήκες μέσων ενημέρωσης, σύλλογοι και άλλες κοινότητες θα προσκληθούν να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές, τα μέλη ή τους επισκέπτες τους για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση του χειρογράφου.

Όσον αφορά τον κλάδο των χαρτικών, οι επαγγελματικοί σύλλογοι Ufipa και AIPB είναι συνεργάτες της εκδήλωσης, καθώς και οι μάρκες Staedtler, Pilot, Schneider, Stabilo, Maped και ο συνεταιρισμός Majuscule. Μια κριτική επιτροπή υπό την προεδρία του παραγωγού και τηλεοπτικού παρουσιαστή Patrice Laffont θα επιλέξει δέκα νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία. Οι νικητές θα κερδίσουν επώνυμα στυλό και προϊόντα γραφής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email