Home » Η FILA υποστηρίζει τα σχολεία μέσω της πλατφόρμας Οnair 

Η FILA υποστηρίζει τα σχολεία μέσω της πλατφόρμας Οnair 

Από OPS Publications
13/10/2023

Η FILA υποστηρίζει τα σχολεία μέσω της πλατφόρμας Οnair

LOGOS ET_OPC S

H FILA Fabbrica Italiana με το εμπορικό σήμα GIOTTO σε συνεργασία με μια ομάδα ειδικών, δημιούργησαν στην Ιταλία το Onair, ένα νέο ιστότοπο αποκλειστικά για δασκάλους δημοτικών σχολείων και παιδικών σταθμών,  οι οποίοι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν καλλιτεχνικές εργασίες και προσχέδια που δημιουργήθηκαν ad hoc από επαγγελματίες της τέχνης και χωρίζονται ανά σχολικό κύκλο.

Τα έργα που θα δημιουργηθούν από τους μαθητές των σχολείων με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, βασισμένα στα προσχέδια του Onair μπορούν να ανέβουν στην ειδική ενότητα του ιστότοπου και τα καλύτερα θα βραβεύονται (ανά σχολείο) από μια ποιοτική τεχνική κριτική επιτροπή η οποία θα αναδείξει τους μεγάλους νικητές. Η νέα πρωτοβουλία της FILA προσφέρει, μαζί με την εκπαιδευτική ευκαιρία, δώρα αλλά και πλούσια χρηματικά έπαθλα.

Αυτή η πρωτοβουλία  δίνει ουσία στη συγκεκριμένη δέσμευση της FILA για την υποστήριξη των σχολείων, μέσω μιας δυναμικής ανταλλαγής ιδεών διδασκαλίας, εμπειριών και δημιουργικότητας. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email