Home » Η Funko εγκαινιάζει pop-up κατάστημα στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης 

Η Funko εγκαινιάζει pop-up κατάστημα στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης 

Από OPS Publications
12/10/2023

Η Funko εγκαινιάζει pop-up κατάστημα στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

LOGOS ET_CRT S

Η Funko ανακοίνωσε ότι το νέο της pop-up κατάστημα θα βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων του πρόσφατα ανακαινισμένου Terminal 2 στο παγκοσμίου φήμης αεροδρόμιο Changi από τις 6 Οκτωβρίου 2023. Ψηφίστηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο της Skytrax για 12η φορά φέτος από το 2000, οι επιβάτες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε παγκοσμίου φήμης συλλεκτικά αντικείμενα ως μέρος των ταξιδιών τους.

Ο βιωματικός χώρος 200τμ θα είναι ο πρώτος του είδους του στη Νοτιοανατολική Ασία. Από αυτήν την εβδομάδα, η Σιγκαπούρη θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα διαδραστικών στιγμών από τη Funko. Αυτό θα περιλαμβάνει ευκαιρίες φωτογραφιών με αγάλματα Funko όπως ο Χάρι Πότερ, ο Γκρουτ και ο Μπάτμαν, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στη Σιγκαπούρη.

Τα κυριότερα σημεία θα περιλαμβάνουν την παγκοσμίου φήμης Funko Pop!, ολοκαίνουργια σειρά συλλεκτικών μικρο-μεγεθών, Bitty Pop! , και έναν ειδικό χώρο για την αγαπημένη μάρκα της μόδας, Loungefly.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email