Home » Η Kyocera στοχεύει να γίνει κλιματικά ουδέτερη έως το 2050 

Η Kyocera στοχεύει να γίνει κλιματικά ουδέτερη έως το 2050 

Από OPS Publications
12/10/2023

Η Kyocera στοχεύει να γίνει κλιματικά ουδέτερη έως το 2050

LOGOS ET_OW S

Η Kyocera Document Solutions εστιάζει ολοένα και περισσότερο στη βιωσιμότητα για τον  ενεργειακό εφοδιασμό των εγκαταστάσεων της. Οι δύο εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας στο Βιετνάμ και την Κίνα τροφοδοτούνται πλέον αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η μετάβαση στην ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές επιτρέπει στην εταιρεία να παράγει τα εκτυπωτικά και πολυλειτουργικά της συστήματα καθώς και τα τύμπανα OPC με ακόμη πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Επιπλέον, η μονάδα έρευνας και ανάπτυξης στη μονάδα παραγωγής του Βιετνάμ χρησιμοποιεί μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τις δραστηριότητές της. Η Kyocera έχει φτάσει έτσι σε ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειές της να επιτύχει πιο φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή. Η εταιρεία επιδιώκει επίσης μια ποικιλία πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη βιωσιμότητα στην παραγωγή. Τα τελευταία χρόνια, νέα, υψηλής απόδοσης συστήματα κλιματισμού και ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ενέργειας εισήχθησαν στο Dongguan της Κίνας, για την παρακολούθηση και τη βιώσιμη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Επιπλέον, εφαρμόστηκαν διάφορα μέτρα για τη μείωση της κατανάλωσης νερού. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός συστήματος επεξεργασίας νερού, το οποίο χρησιμοποιείται για την επαναχρησιμοποίηση του νερού από την παραγωγή που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την πλύση εξαρτημάτων ως νερό ψύξης στο εργοστάσιο. Αυτό κατέστησε δυνατή τη μείωση της ετήσιας κατανάλωσης νερού κατά 48.000m3. Η Kyocera Document Solutions εργάζεται επίσης εντατικά σε ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στις δύο μικρότερες εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ιαπωνία. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο συστήματα παραγωγής εξοικονόμησης ενέργειας και εγκαθιστά φωτοβολταϊκά συστήματα σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής για να παράγει τη δική της ηλιακή ενέργεια. Τα υπάρχοντα ηλιακά συστήματα θα επεκταθούν σταδιακά. Η Kyocera αναμένει να είναι σε θέση να παράγει περίπου 8,5 γιγαβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως με αυτόν τον τρόπο μέχρι το 2026.

Η Kyocera έχει θέσει μακροπρόθεσμους περιβαλλοντικούς στόχους που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα. Ένας από αυτούς τους στόχους είναι η χρήση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλες τις τοποθεσίες έως το 2030. Επιπλέον, η Kyocera Corporation στοχεύει να γίνει κλιματικά ουδέτερη σε όλες τις εταιρικές περιοχές παγκοσμίως έως το 2050 το αργότερο και να μειώσει τις εκπομπές της κατά 46%. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email