Home » Η MGA ξεκινά τη συγχώνευση με την Zapf 

Η MGA ξεκινά τη συγχώνευση με την Zapf 

Από OPS Publications
13/10/2023

Η MGA ξεκινά τη συγχώνευση με την Zapf

LOGOS ET_CRT S

Η MGA Entertainment ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συγχωνευθεί με την Zapf Creation AG. Συγκεκριμένα, η γερμανική θυγατρική της MGA προσέγγισε τη Zapf με στόχο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για συμφωνία συγχώνευσης. Η MGA και η Zapf Creation AG έχουν μια επιχειρηματική σχέση συνεργασίας για τις πωλήσεις και τη διανομή των εμπορικών σημάτων και των δύο εταιρειών για σχεδόν 20 χρόνια.

Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2024 και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν. Ωστόσο, η ηγεσία και των δύο εταιρειών έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί στενά για να σχεδιάσει τη συγχώνευση και θα προβεί στις κατάλληλες ανακοινώσεις.

Η MGA Entertainment  είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Με έδρα το Λος Άντζελες με γραφεία παγκοσμίως, η εταιρεία δημιουργεί μια σειρά από καινοτόμα, ιδιόκτητα και αδειοδοτημένα καταναλωτικά προϊόντα. Η οικογένεια της MGA περιλαμβάνει βραβευμένες μάρκες όπως το LOL Surprise! , Little Tikes, Rainbow High, Bratz, MGA’s Miniverse , Fluffie Stuffiez, Na! Na! Na! Surprise και Micro Games of America.

Η Zapf Creation AG είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής κούκλων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Baby Annabell και Baby born , και παγκόσμιος προμηθευτής παιδικών παιχνιδιών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email