Home » Η Spin Master απόκτησε τη Melissa & Doug έναντι  $950 εκατομμυρίων 

Η Spin Master απόκτησε τη Melissa & Doug έναντι  $950 εκατομμυρίων 

Από OPS Publications
13/10/2023

Η Spin Master απόκτησε τη Melissa & Doug έναντι $950 εκατομμυρίων

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master Corp. με έδρα το Τορόντο υπέγραψε οριστική συμφωνία για την απόκτηση της Melissa & Doug με έδρα τις ΗΠΑ σε συναλλαγή  950 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι εταιρείες αδειοδοτούν συνεργάτες για πολλά χρόνια μέσω της επωνυμίας PAW Patrol και η συμφωνία θα ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Spin Master προσθέτοντας τη διάσημη σειρά παιχνιδιών της Melissa & Doug στο μείγμα προϊόντων της.

«Ως αξιόπιστη μάρκα παιχνιδιών πρώιμης παιδικής ηλικίας με αειθαλές χαρτοφυλάκιο, η Melissa & Doug θα επεκτείνει την παρουσία της Spin Master σε νέες κατηγορίες, παρέχοντας άμεση αύξηση εσόδων, ευρύτερη εμβέλεια σε όλα τα κανάλια λιανικής και κάλυψη της αγοράς. Η προσθήκη του Melissa & Doug είναι άκρως συμπληρωματική και συνδέεται με το στρατηγικό μας όραμα να επαναπροσδιορίσουμε το καθημερινό παιχνίδι, παρέχοντας μια συναρπαστική πλατφόρμα για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των παιδιών και των γονέων του μέλλοντος.» δήλωσε ο Max Rangel, Global President & CEO, Spin Master.

Η Spin Master σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει την αγορά των 950 εκατομμυρίων δολαρίων με περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια από ιδία κεφάλαια και 500 εκατομμύρια δολάρια από χρηματοδότηση. Η εταιρεία λέει ότι ένα πρόσθετο ενδεχόμενο κέρδος έως και 150 εκατομμυρίων δολαρίων εξαρτάται από την επίτευξη ορισμένων οικονομικών στόχων για το 2024 και το 2025, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης μεικτού κέρδους για τη Melissa & Doug. Η Melissa & Doug πέτυχε έσοδα 489 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email