Home » Η Spin Master λανσάρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία προσχολικής εφαρμογής Piknik 

Η Spin Master λανσάρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία προσχολικής εφαρμογής Piknik 

Από OPS Publications
12/10/2023

Η Spin Master λανσάρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία προσχολικής εφαρμογής Piknik

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Piknik, μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας εφαρμογής για παιδιά προσχολικής ηλικίας που περιλαμβάνει παιχνίδια από τα βραβευμένα ψηφιακά στούντιο Toca Boca και Sago Mini.

Στο πακέτο συνδρομών Piknik περιλαμβάνεται απεριόριστη πρόσβαση στο Toca Boca Jr – μια νέα συλλογή από αγαπημένες εφαρμογές Toca Boca για τους θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων των Toca Kitchen 2TM, Toca NatureTM, Toca Lab: Elements, Toca Builders, Toca Pet Doctor και Toca Lab: Plants, με περισσότερα στο δρόμο – εκτός από το Toca Boca Hair Salon 4, το Sago Mini World, το Sago Mini School και το Sago Mini First Words – όλα με μόλις 11,99 $ USD ανά μήνα. Το Piknik είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, σήμερα στο www.playpiknik.com ή σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Apple App Store ή στο Google Play store.

Το Piknik φέρνει για τις οικογένειες περιεχόμενο οθόνης αφής, με μία μόνο συνδρομή, που λειτουργεί σε συσκευές iOS και Android. Παρέχει σημαντική εξοικονόμηση για την πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές, ενώ προσφέρει στις οικογένειες μια βολική, απλοποιημένη προσέγγιση στον ψηφιακό χρόνο αναπαραγωγής με βελτιωμένη υπηρεσία και ατελείωτους τρόπους παιχνιδιού.

Η συνδρομή μπορεί να κοινοποιηθεί σε πολλές συσκευές, ιδανική για οικογένειες με πολλά παιδιά. Το Piknik θα εξελίσσεται συνεχώς, προσθέτοντας νέο περιεχόμενο κάθε μήνα, ώστε να υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό να εξερευνήσετε.   

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email