Home » Τρία ελληνικά σχήματα στη μάχη για την Κωτσόβολος 

Τρία ελληνικά σχήματα στη μάχη για την Κωτσόβολος 

Από OPS Publications
12/10/2023

Τρία ελληνικά σχήματα στη μάχη για την Κωτσόβολος

LOGOS ET_OW S

Τρίτη προσφορά για την εξαγορά της Κωτσόβολος, πέραν του ομίλου Quest και της ΔΕΗ, έχει καταθέσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο όμιλος marketplace Shopflix, το οποίο διαθέτει online παρουσία, του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, το ενδιαφέρον για την εξαγορά της Κωτσόβολος βασίζεται σε ένα σχέδιο συνεργιών που θα μπορούσαν να προκύψουν ανάμεσα στις υπόλοιπες επενδύσεις του ομίλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, σε δεύτερο χρόνο ενδέχεται να υπάρξουν και τρίτοι επενδυτές μειοψηφίας, εάν και εφόσον η προσφορά Μαρινάκη πλειοδοτήσει στο συγκεκριμένο άτυπο διαγωνισμό. 

Την κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Κωτσόβολος ανακοίνωσε νωρίτερα η ΔΕΗ.  Επισημαίνεται ότι προσφορά έχει καταθέσει επίσης ο όμιλος Quest και σύμφωνα με τη μητρική Currys, «αρκετοί ενδιαφερόμενοι». 

Σε ανακοίνωσή της η Currys δηλώνει για την Κωτσόβολος ότι έχει λάβει αρκετές μη δεσμευτικές προσφορές, τις οποίες το διοικητικό συμβούλιο αξιολογεί επί του παρόντος.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email