Home » Η συμμετοχή της Matalon στην Δωροέκθεση 

Η συμμετοχή της Matalon στην Δωροέκθεση 

Από OPS Publications
19/10/2023

Η συμμετοχή της Matalon στην Δωροέκθεση

LOGOS ET_OPC S

Η συμμετοχή της Matalon στην εμπορική έκθεση Mostra Rota & Δωροέκθεση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις δώρου γεμάτες κομψότητα και προσιτή  πολυτέλεια.

Στο περίπτερο Ε28 συναντήσαμε τους αγαπημένους μας συνεργάτες – παλιούς και νέους – απ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό να συζητήσουμε αλλά και να συστήσουμε νέες σειρές ειδών γραφής, δώρου, χειροτεχνίας, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και ειδών τεχνολογίας από τα δημοφιλή brands Pilot, Namiki, Miquelrius, Caran d’ Ache, Diamond Dotz, Kosmos κ.ά.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι τις εκλεπτυσμένες συλλογές της Caran d’Ache που έκλεψαν τις εντυπώσεις με το πρωτοποριακό design, αλλά και την πλούσια παλέτα των χρωμάτων τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας για ακόμη μια φορά!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email