Home » Η Matalon αναλαμβάνει ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Caran d’ Ache 

Η Matalon αναλαμβάνει ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Caran d’ Ache 

Από OPS Publications
20/10/2023

Η Matalon αναλαμβάνει ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Caran d’ Ache

LOGOS ET_OPC S

Νέα στρατηγική συνεργασία ξεκινάει η Matalon από φέτος τον Ιούλιο με την παγκοσμίου φήμης Ελβετική μάρκα Caran d’Ache, αναλαμβάνοντας ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εν λόγω συνεργασία ανοίγει νέες προοπτικές και αποτελεί ορόσημο στην μακροπρόθεσμα πετυχημένη πορεία των δύο εταιριών.

Η Matalon είναι μία από τις παλαιότερες και πιο καθιερωμένες εταιρίες στην αντιπροσώπευση και διακίνηση ειδών γραφείου, γραφικής ύλης και σχολικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η εκπροσώπηση της Caran d’Ache είναι μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας με στόχο την περαιτέρω υποστήριξη της ηγετικής της θέσης και του πρωτοποριακού της προφίλ.

Η Caran d’Ache αντίστοιχα ορίζει την τέχνη της γραφής και της ζωγραφικής για πάνω από 100 χρόνια. Ως ναυαρχίδα της Ελβετικής παραγωγικής παράδοσης, η εταιρία δημιουργεί και παράγει όλα της τα προϊόντα στα εργαστήρια της στη Γενεύη. Τα είδη γραφής της Caran d’Ache είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την τελειότητα τους και παράγονται βάσει των απαράμιλλων προδιαγραφών που χαρακτηρίζουν την Ελβετική ποιότητα.

Η διανομή της Caran d’Ache από τα έμπειρα χέρια της Ματαλών θα είναι καταλητική στην περαιτέρω ενδυνάμωσή της. Η εγγυημένη ανατροφοδότηση της αγοράς και η άμεση ικανοποίηση των παραγγελιών, πρωτοποριακές τεχνικές marketing καθώς και η πιο εξελιγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι βασικά συστατικά που εξασφαλίζουν την επιτυχία του brand στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email