Home » Η Spielwarenmesse 2024  παρουσιάζει την ειδική ενότητα με επίκεντρο ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια 

Η Spielwarenmesse 2024  παρουσιάζει την ειδική ενότητα με επίκεντρο ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια 

Από OPS Publications
19/10/2023

Η Spielwarenmesse 2024 παρουσιάζει την ειδική ενότητα με επίκεντρο ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια

LOGOS ET_CRT S

Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2024, η Spielwarenmesse θα έχει μια νέα διαδραστική ειδική περιοχή στην Αίθουσα 3Α με τίτλο «Η ζωή είναι μια παιδική χαρά — Παιχνίδια για παιδιά και συνεργάτες». Εδώ ο κόσμος των ενηλίκων που παίζουν παιχνίδια θα γιορταστεί μέσω προϊόντων από τέσσερις κατηγορίες: Συλλεκτικά, Premium Συλλεκτικά, Creative Fantasy και Επιτραπέζια Παιχνίδια.

Οι ενήλικες είναι μια αγορά-στόχος με αγοραστική δύναμη, όπως αποδεικνύεται από πολλούς ενήλικες που έχουν επιτραπέζια παιχνίδια, έχουν ένα μοντέλο αυτοκινήτου στα γραφεία τους, συλλέγουν κόμικς ή διαθέτουν φούτερ με γνωστό χαρακτήρα.

«Οι ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια ήταν από καιρό κάτι περισσότερο από μια εξειδικευμένη αγορά», λέει ο Christian Ulrich, Εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG.

Η κατηγορία Συλλεκτικά εστιάζει στην απόλαυση των ανθρώπων να συλλέγουν κιτ μοντέλων, φιγούρες δράσης και συλλεκτικούς χαρακτήρες, παιχνίδια κατασκευών και συστημάτων, κόμικς, NFT,  λούτρινα παιχνίδια και παζλ. Η κατηγορία Premium Collectibles θα παρουσιάζει προϊόντα που είναι πολύ αποκλειστικά και έχουν τη δυνατότητα να αυξηθούν σε αξία.

Η  κατηγορία Creative Fantasy περιλαμβάνει όχι μόνο παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια μινιατούρες, αλλά και παιχνίδια με κάρτες συναλλαγών. Με αυτά τα προϊόντα, οι παίκτες εισέρχονται σε έναν συναρπαστικό, διαδραστικό κόσμο παιχνιδιού όπου μπορούν να βυθιστούν σε επικές περιπέτειες, να επιδείξουν στρατηγικές ικανότητες ή να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς.

Τέλος, η κατηγορία Επιτραπέζια Παιχνίδια συγκεντρώνει διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια για ομάδες δύο ή περισσότερων ατόμων. Η ελκυστικότητα προέρχεται από το να βυθιστείτε σε διαφορετικούς ρόλους, να επιδιώξετε να επιδείξετε στρατηγικές δεξιότητες, να προσπαθήσετε να λύσετε δύσκολα παζλ ή απλώς την απόλυτη ευχαρίστηση να παίζετε ένα παιχνίδι. Κυμαίνονται από στιγμιαία διασκέδαση έως συνεδρίες που μπορούν να διαρκέσουν ένα ολόκληρο βράδυ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email