Home » Καμπάνια της Edding στη Γερμανία για το λανσάρισμα των νέων στυλό glitter 

Καμπάνια της Edding στη Γερμανία για το λανσάρισμα των νέων στυλό glitter 

Από OPS Publications
19/10/2023

Καμπάνια της Edding στη Γερμανία για το λανσάρισμα των νέων στυλό glitter

LOGOS ET_OPC S

Αυτό το φθινόπωρο, η Edding λανσάρει μια νέα σειρά υψηλής ποιότητας στυλό glitter. Η νέα σειρά προσφέρει στυλό από ίνες glitter και στυλό πινέλου glitter σε ελκυστικά σετ που εξασφαλίζουν διασκέδαση και καλή διάθεση στην καθημερινή ζωή.

Για αυτήν την κυκλοφορία, η οποία είναι σύμφωνη με την τρέχουσα τάση, οι έμποροι λιανικής μπορούν να βασίζονται σε εκτεταμένη υποστήριξη πωλήσεων καθώς η Edding προσφέρει στους Γερμανούς λιανοπωλητές ένα ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας που στοχεύει να εμπνεύσει τους πελάτες και να παρέχει ώθηση στις πωλήσεις.

Για παρουσίαση στο PoS, η Edding προσφέρει διάφορες ενότητες για ενσωμάτωση σε ένα υπάρχον κατάστημα. Επίσης, η Edding υποστηρίζει ενεργά και το διαδικτυακό εμπόριο με banner σε διαφορετικά μεγέθη, βασικά γραφικά ή περιεχόμενο για το διαδικτυακό κατάστημα ενός λιανοπωλητή.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες δραστηριότητες, που αφορούν τον τελικό χρήστη, στον τύπο και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email