Home » Το παιχνίδι Gecko Run της Kosmos αναδείχθηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι στα German Toy Awards 2023 

Το παιχνίδι Gecko Run της Kosmos αναδείχθηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι στα German Toy Awards 2023 

Από OPS Publications
19/10/2023

Το παιχνίδι Gecko Run της Kosmos αναδείχθηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι στα German Toy Awards 2023

LOGOS ET_CRT S

Το παιχνίδι Gecko Run της Kosmos αναδείχθηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι στα German Toy Awards 2023 μετά από ψήφο των καταναλωτών.

Οι δημιουργοί του Gecko Run έχοντας εμπνευστεί από τα πόδια της σαύρας Gecko έχουν δημιουργήσει τα λεγόμενα νανό-πέλματα, τα οποία προσκολλώνται σαν βεντούζες σε κάθε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια, παράθυρα, πόρτες ή και τοίχο χωρίς να αφήνουν σημάδια. Έτσι, μπορούν εύκολα να επανατοποθετηθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά – ανεξάρτητα από το αν είναι κολλημένα για δύο λεπτά ή δύο ημέρες.

Κατασκευάζοντας την πίστα όπου θα τοποθετηθεί η μπίλια, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν σημαντικούς νόμους της φυσικής διασκεδάζοντας στο σπίτι. Έτσι, το Gecko Run αποτελεί μια πρόκληση για τα παιδιά ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την ικανότητα τους να μετατρέπουν κάθε εγκατάσταση του παιχνιδιού σε πείραμα.

Το ολοκληρωμένο σετ του Gecko Run αποτελείται από το σετ Δημιουργική Μπίλια και την επέκταση Looping και Trampoline εξασφαλίζοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email