Home » Creativeworld 2024 | Ισχυρές εμπορικές επωνυμίες 

Creativeworld 2024 | Ισχυρές εμπορικές επωνυμίες 

Από OPS Publications
19/10/2023

Creativeworld 2024 | Ισχυρές εμπορικές επωνυμίες

LOGOS ET_OPC S

Το Creativeworld 2024 θα είναι μια εμπορική έκθεση για ισχυρές μάρκες. Πολλοί κατασκευαστές επωνυμιών ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης για την επερχόμενη εκδήλωση από τις 27 Ιανουαρίου. Κάποιοι επιστρέφουν μετά από πέντε ή και έξι χρόνια διάλειμμα.

Οι προμήθειες ειδών γραφής και καλλιτεχνιών θα έχουν μια συγκεντρωμένη παρουσία  το 2024 με εκθέτες όπως οι Carioca, Clairefontaine, Colart, Da Vinci, Fabricano, Golden, Marabu, Kreul, Royal Talens και Schmincke. Από την ένωση εμπορικών σημάτων PBS, οι Faber-Castell, Schneider Schreibgeräte και Tombow ολοκληρώνουν το “Who’s Who” των προμηθειών γραφής και καλλιτεχνιών.

Η περιοχή προϊόντων Χειροτεχνίας & Κλωστοϋφαντουργίας έχει μια πολύ ισχυρή παρουσία στην επερχόμενη Creativeworld με τους Gründl Wolle, myboshi και Rico Design. Αν αναζητήσετε εκθέτες για τον τομέα του χόμπι και της χειροτεχνίας στην ηλεκτρονική αναζήτηση εκθετών, θα βρείτε τις διεθνείς επωνυμίες Eli-Chem Resins, Folia, Glorex και Sizzix.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email