Home » Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 17% στο 9μηνο 

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 17% στο 9μηνο 

Από OPS Publications
19/10/2023

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 17% στο 9μηνο

LOGOS ET_CRT S

Κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +13% περίπου. Για το 9μηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +17% περίπου. Σύμφωνα με την εισηγμένη, έχει ήδη ξεκινήσει το τελευταίο και πιο σημαντικό -για τα συνολικά μεγέθη του Ομίλου- τρίμηνο του έτους. Στρατηγική απόφαση της JUMBO εξακολουθεί να είναι η ανταμοιβή των καταναλωτών μέσω συνεχών μειώσεων στις τιμές των προϊόντων.

Με βάσει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, η Διοίκηση επανέλαβε την εκτίμησή της, για αύξηση των πωλήσεων φέτος κατά +12% περίπου, για μείωση του μεικτού περιθωρίου μικρότερη από 200 μονάδες βάσης και αύξηση κατά +15% περίπου στα κέρδη του Ομίλου. Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω εκτιμήσεις περιλαμβάνουν προβλέψεις για ασφαλιστική αποζημίωση των πωλήσεων και της κερδοφορίας που αφορούν τα δυο καταστήματα που παραμένουν κλειστά λόγω των πλημμυρικων φαινομένων.

Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων Σεπτεμβρίου 2023

Ελλάδα: Τον Σεπτέμβριο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +8% περίπου.

Συνολικά για το 9μηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +18% περίπου σε σχέση με το 2022.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email