Home » Δωρεά της Maped Helix στο πλαίσιο του προγράμματος “Πρωτοβουλία για την Εκπαίδευση” 

Δωρεά της Maped Helix στο πλαίσιο του προγράμματος “Πρωτοβουλία για την Εκπαίδευση” 

Από OPS Publications
26/10/2023

Δωρεά της Maped Helix στο πλαίσιο του προγράμματος “Πρωτοβουλία για την Εκπαίδευση”

LOGOS ET_CRT S

Η Maped Helix παρέδωσε μουσικό εξοπλισμό αξίας 5.000 λιρών στο The Way Youth Zone, μια εγκατάσταση νεολαίας στο κέντρο της πόλης στο Wolverhampton.

Η δωρεά προέρχεται από το 1% της Maped Helix για την Εκπαίδευση και περιλαμβάνει τέσσερις ηλεκτρικές κιθάρες, τέσσερις ακουστικές κιθάρες, ένα drum kit και δύο κορυφαίους ενισχυτές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, το 1 % των πωλήσεων από ορισμένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της μάρκας διατίθεται σε εκπαιδευτικά έργα. Η  Maped Helix επέλεξε να υποστηρίξει το The Way καθώς βρίσκεται κοντά στην έδρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Kingswinford.

Η Rebecca Ostrowski, στέλεχος μάρκετινγκ στο Maped Helix πρόσθεσε, «Η αποστολή της  Maped Helix είναι να ενδυναμώσει κάθε παιδί να αλλάξει τον κόσμο με τα χέρια του και να κάνει την πρόσβαση στην εκπαίδευση ευκολότερη για να αναπτύξει τις δυνατότητες κάθε παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η πρωτοβουλία 1% για την Εκπαίδευση, για να μας επιτρέψει να δώσουμε κάτι πίσω στην τοπική μας κοινότητα υποστηρίζοντας φιλανθρωπικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με σαφή εστίαση στην εκπαίδευση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email