Home » Η Crayola ανακοίνωσε τη δημιουργία του Crayola Experience  στο Πεκίνο 

Η Crayola ανακοίνωσε τη δημιουργία του Crayola Experience  στο Πεκίνο 

Από OPS Publications
26/10/2023

Η Crayola ανακοίνωσε τη δημιουργία του Crayola Experience στο Πεκίνο

LOGOS ET_CRT S

The Crayola Experience | crayola.com

Η Crayola LLC , σε συνεργασία με την Max-Matching Entertainments Co, Ltd , ανακοίνωσε ότι το Πεκίνο θα υποδεχθεί τον οικογενειακό χώρο ψυχαγωγίας Crayola Experience ως μέρος ενός νέου διεθνούς συγκροτήματος IP FEC (οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας), το Top Park, που θα λειτουργήσει το 2026. Το Crayola Experience βοηθά παιδιά και ενήλικες να εξερευνήσουν την τέχνη και την τεχνολογία, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να βιώσουν το χρώμα με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Για να γιορτάσει τα σχέδια για αυτό το εντελώς νέο συγκρότημα, η Max-Matching Entertainments πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει το έργο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το νέο Crayola Experience 40.000 τετραγωνικών ποδιών θα προσφέρει ποικίλες εμπειρίες με επίκεντρο την οικογένεια, όπως διαδραστικές δραστηριότητες δημιουργικότητας με βασικά προϊόντα Crayola, θέατρα κινουμένων σχεδίων, χρωματικά εργαστήρια και προσαρμοσμένα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να ζωγραφίσουν τον δικό τους πολύχρωμο κόσμο με το Crayola.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email