Home » Η Fisher-Price ανακαλεί  παιχνίδια Thomas & Friends 

Η Fisher-Price ανακαλεί  παιχνίδια Thomas & Friends 

Από OPS Publications
26/10/2023

Η Fisher-Price ανακαλεί παιχνίδια Thomas & Friends

LOGOS ET_CRT S

Η Fisher-Price προχώρησε σε ανάκληση δύο από τα τρένα Thomas & Friends της. Η ανάκληση αφορά το Thomas & Friends Wooden Railway Troublesome Truck & Crates και το Troublesome Truck & Paint. Μετά την αναφορά που έλαβε η Thomas & Friends Wooden Railway Troubleful Trucks ότι ο πλαστικός σύνδεσμος χαλαρώνει και αποσπάται από το προϊόν, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο πνιγμού. Ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Το σετ πωλήθηκε σε Amazon, Barnes & Noble και σε εξειδικευμένα καταστήματα από τον Φεβρουάριο του 2022 έως τον Αύγουστο του 2023.

Συνιστάται στους γονείς να πάρουν αμέσως τα παιχνίδια και θα πρέπει να μεταβούν στη διεύθυνση service.mattel.com και να κάνουν κλικ στο «Ανακλήσεις και ειδοποιήσεις ασφαλείας» για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης μιας προπληρωμένης κάρτας  επιστροφής μέσω email από τη Fisher-Price. Οι πελάτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Fisher-Price recalls 'Thomas & Friends' toys due to choking hazard - al.com

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email