Home » Η Just Play αποκαλύπτει παιχνίδια εμπνευσμένα από την “Wish” της Disney 

Η Just Play αποκαλύπτει παιχνίδια εμπνευσμένα από την “Wish” της Disney 

Από OPS Publications
26/10/2023

Η Just Play αποκαλύπτει παιχνίδια εμπνευσμένα από την "Wish" της Disney

LOGOS ET_CRT S

Ένα μήνα πριν βγει στους κινηματογράφους η ταινία Wish της Disney,  η Just Play κυκλοφόρησε τη συλλογή παιχνιδιών της από βελούδινα και συλλεκτικά αντικείμενα με την Asha και άλλους χαρακτήρες από την ταινία.

Το αποκορύφωμα της συλλογής Wish της Just Play είναι η τελευταία σειρά Doorables της Disney . Το Disney Doorables Wish Collector Pack περιλαμβάνει εννέα αποκλειστικές φιγούρες 1,5 ιντσών εμπνευσμένες από την ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Asha, Valentino, Star, Sabino, Di Xin, Basil, Gabo, King Magnifico και Queen Amaya.

Οι νεαροί συλλέκτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη συλλογή όλων των χαρακτήρων Wish στις Κάψουλες Disney Wish Mini Plush . Αυτά τα παιχνίδια-έκπληξη αποκαλύπτουν μικροσκοπικές εκδοχές διαφορετικών χαρακτήρων από την ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Asha, Star, Valentino, Dahlia, Bazeema, Hal, Gabo, Safi, Dario, Simon, King Magnifico και Queen Amaya.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email