Home » Η Royal Talens συνεργάζεται με την Pantone 

Η Royal Talens συνεργάζεται με την Pantone 

Από OPS Publications
27/10/2023

Η Royal Talens συνεργάζεται με την Pantone

LOGOS ET_OPC S

Η Royal Talens με υπερηφάνεια ανακοινώνει μια πολύχρωμη συνεργασία με την Pantone. «Ενώ η Pantone είναι διάσημη για την χρωματική της γλώσσα, η Talens είναι γνωστή για τα μελάνια των μαρκαδόρων της. Και για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μια μοναδική συλλογή προϊόντων, ώστε οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές να μπορούν να δουλεύουν σε χρώματα Pantone. Τα 108 χρώματα της συλλογής διαμορφώθηκαν προσεκτικά, προσαρμόστηκαν και δοκιμάστηκαν από την Talens πριν εγκριθούν από την Pantone. Ο σχεδιασμός των προϊόντων δεν εγκρίθηκε μόνο από την Pantone, αλλά και η Pantone συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία δημιουργίας.» δήλωσε η διευθυντής ανάπτυξης της Talens.

Ενώ η Pantone είναι διάσημη για την χρωματική γλώσσα της, η Talens σημαίνει μελάνια σήμανσης υψηλής ποιότητας. Αυτά τα δύο δυνατά σημεία έχουν συνδυαστεί σε μια μοναδική συλλογή προϊόντων: The Talens | συλλογή Pantone που περιλαμβάνει μαρκαδόρους και μελάνια μαρκαδόρων σε 108 χρώματα Pantone και τέσσερα μπλοκ χαρτιού μαρκαδόρου. Οι μαρκαδόροι και τα μελάνια μαρκαδόρων βασίζονται στο σύστημα αντιστοίχισης Pantone και περιέχουν χρώματα με βάση το νερό, ώστε να μπορείτε πλέον να σχεδιάζετε, σε χρώματα Pantone, απευθείας με Royal Talens. Η συλλογή αποτελείται από μαρκαδόρους και μελάνια μαρκαδόρων σε 108 πολύχρωμες αποχρώσεις Pantone και τέσσερα χάρτινα μπλοκ αποτελούμενα από το ειδικό χαρτί μαρκαδόρου σε διάφορα μεγέθη.  Οι δείκτες και τα μελάνια περιέχουν μελάνι με βάση το νερό.

Όλοι οι μαρκαδόροι μπορούν να ξαναγεμιστούν με μελάνι μαρκαδόρου και διατίθενται με δύο διαφορετικές μύτες, μια μύτη βούρτσας και μια μύτη από σμίλη. Τα μελάνια μαρκαδόρων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν χωριστά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email