Home » Η Staples Netherlands κήρυξε  πτώχευση 

Η Staples Netherlands κήρυξε  πτώχευση 

Από OPS Publications
27/10/2023

Η Staples Netherlands κήρυξε πτώχευση

LOGOS ET_OPC S

Όπως αναφέρει το Toner News, ο γνωστός πάροχος προμηθειών γραφείου, Staples, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες επηρεάζουν 438 υπαλλήλους αφού οδηγήθηκε σε διαδικασίες αφερεγγυότητας. Σχεδόν και οι 438 εργαζόμενοι στην Ολλανδία έχασαν τη δουλειά τους ενώ 32 υποκαταστήματα έκλεισαν οριστικά. Το συνολικό χρέος ανήλθε στα 70 εκατ. ευρώ.

Η Staples Netherlands είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που προέκυψε αρχικά από την American Staples Inc. και την Dutch Corporate Express. Η ομάδα στο Almere και τις Βρυξέλλες παραδίδει 20.000 είδη από το κέντρο διανομής στο Almere σε πελάτες στο Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Πέρυσι επιτεύχθηκε συμφωνία για την απόκτηση τμημάτων της Office Centre. Η Staples ανέλαβε την ηλεκτρονική επιχείρηση, καθώς και τις συμβάσεις πελατών και μέρος της διαχείρισης των λογαριασμού της. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email