Home » Πρωτοβουλία της Make it Real για την υποστήριξη παιδιών όλων των θρησκειών σε όλο το Ισραήλ 

Πρωτοβουλία της Make it Real για την υποστήριξη παιδιών όλων των θρησκειών σε όλο το Ισραήλ 

Από OPS Publications
26/10/2023

Πρωτοβουλία της Make it Real για την υποστήριξη παιδιών όλων των θρησκειών σε όλο το Ισραήλ

LOGOS ET_CRT S

Σε συνεργασία με έναν αριθμό μη κερδοσκοπικών οργανισμών, η εταιρεία παιχνιδιών Make it Real με έδρα τις ΗΠΑ άνοιξε μια αποθήκη έξω από το Τελ Αβίβ για τη διανομή παιχνιδιών σε παιδιά σε όλο το Ισραήλ. Η πρωτοβουλία στοχεύει στη στήριξη παιδιών που έχουν πληγεί από την κρίση εκεί, που βρίσκονται σε νοσοκομεία, καταφύγια ή εκτοπίζονται σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη τη χώρα.

Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει πάνω από 35 σημεία διανομής, τα οποία εξυπηρετούνται πλήρως από εθελοντές και παρέχουν παιχνίδια σε παιδιά όλων των θρησκειών που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Make it Real, Isaac Wolman, ανέφερε σχετικά με την προτοβουλια: «Έχουμε αγοράσει και διανείμει πάνω από 30.000 παιχνίδια με δικά μας κεφάλαια μέχρι σήμερα, αλλά χρειαζόμαστε επιπλέον βοήθεια για να συνεχίσουμε.»

Όποιος ενδιαφέρεται να υποστηρίξει αυτό το πολύτιμο έργο μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον Isaac στο 001 410 980 5463 ή να στείλει email στο iwolman@makeitrealplay.com .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email