Home » Τσουλφάς | O πρώτος Έλληνας youtuber που γίνεται επιτραπέζιο από την Learning Tube 

Τσουλφάς | O πρώτος Έλληνας youtuber που γίνεται επιτραπέζιο από την Learning Tube 

Από OPS Publications
27/10/2023

Τσουλφάς | O πρώτος Έλληνας youtuber που γίνεται επιτραπέζιο από την Learning Tube

LOGOS ET_CRT S

Τα δημοφιλή επιτραπέζια γνώσης Learning Tube μόλις κυκλοφόρησαν μια επετειακή έκδοση με τον αγαπημένο Έλληνα Youtuber Πανορμίτη Τσουλφά και τον ήρωα “Αχιλλέα”. Οι Σημαίες και οι Πρωτεύουσες του κόσμου των Learning Tubes, γίνονται challenge για τον Αχιλλέα που καλεί μικρούς και μεγάλους να μάθουν όσες περισσότερες μπορούν για να τον νικήσουν!

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά συνδυάζεται η δημοτικότητα του μέσου για να προκαλέσει ποιοτικές διαδράσεις με τα παιδιά που το παρακολουθούν και κυκλοφορούν τα πρώτα επιτραπέζια παιχνίδια με τον αντίστοιχο ήρωα!

Με περισσότερες από 450.000 προβολές τα βίντεο του Αχιλλέα που μαθαίνει γεωγραφία με τη βοήθεια των Learning Tube δείχνουν πως η γνώση αφορά τα παιδιά και απαιτούνται τα κατάλληλα κίνητρα! Τα παιχνίδια είναι αρχικά διαθέσιμα από το merchandise shop του youtuber.

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email