Home » Crayola και Spalding ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συμφωνία αδειοδότησης 

Crayola και Spalding ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συμφωνία αδειοδότησης 

Από OPS Publications
26/10/2023

Crayola και Spalding ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συμφωνία αδειοδότησης

LOGOS ET_CRT S

Η Crayola και η μάρκα μπάσκετ Spalding ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συμφωνία αδειοδότησης για να κατασκευάσουν πολύχρωμες μπάλες μπάσκετ και άλλα αξεσουάρ εξωτερικού χώρου.

«Με έμφαση στην ανάπτυξη του μπάσκετ σε ένα νεότερο κοινό, θέλαμε να στραφούμε σε μια δημιουργική συνεργασία για να βοηθήσουμε και να προσεγγίσουμε παιδιά που μπορεί να αγοράζουν μπάλα του μπάσκετ για πρώτη φορά», λέει ο Ben Simms, Senior Product Marketing Manager στο Spalding.  «Στη Spalding, θέλουμε τα παιδιά να είναι έξω, να παίζουν σπορ, να αξιοποιούν τη φαντασία τους και η Crayola ήταν ένας φυσικός συνεργάτης που μοιράζεται αυτές τις παρόμοιες αξίες».

Η Spalding θα λανσάρει επίσημα τη συνεργασία με την Crayola με το “Doodles to Dribbles”, μια καμπάνια για μπάλες του μπάσκετ που σχεδιάζει ο χρήστης μόνος σου. Η καμπάνια θα διαρκέσει από 15 Νοεμβρίου έως και Δεκ. 15, με τρία νικητήρια σχέδια να αναδημιουργούνται σε μοναδικά δείγματα και να αποστέλλονται απευθείας στους νικητές.

 «Η Crayola γιορτάζει τη δημιουργικότητα γιατί πιστεύουμε ότι είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η προσαρμοστικότητα, η επίλυση προβλημάτων και η αυτοπεποίθηση, εντός και εκτός γηπέδου», λέει η April Heeren, Γενική Διευθύντρια της Crayola για την Εσωτερική Αδειοδότηση Εξωτερικών. «Αυτή η συνεργασία με την Spalding θα εμπνεύσει τα παιδιά να συνεχίσουν το παιχνίδι τους μέσω της πολύχρωμης αυτοέκφρασης και του καινοτόμου παιχνιδιού».

Τον Μάρτιο του 2024, η υπόλοιπη συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο spalding.com και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές .

Crayola x Spalding Collab Brings Color to B-Ball | The Pop Insider

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email