Home » Η Hasbro ανανεώνει τις συνεργασίες της για την κυκλοφορία του Beyblade X 

Η Hasbro ανανεώνει τις συνεργασίες της για την κυκλοφορία του Beyblade X 

Από OPS Publications
02/11/2023

Η Hasbro ανανεώνει τις συνεργασίες της για την κυκλοφορία του Beyblade X

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro, Inc ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την TOMY Company, την T-Licensing Inc και την ADK Emotions NY για την κυκλοφορία του Beyblade X , της επόμενης γενιάς προϊόντων Beyblade. Μετά από ένα ντεμπούτο τον Ιούλιο στην Ιαπωνία, αυτά τα πολυαναμενόμενα προϊόντα Generation 4 θα επεκτείνουν την παγκόσμια κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2024, που συμπίπτει με την 25η επέτειο της μάρκας.

Τα προϊόντα της Generation 4 θα φέρουν τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων και των παιχνιδιών Beyblade γύρω από το Beyblade X, την τελευταία αναβάθμιση της αγαπημένης σειράς των παιδιών.

Ο εκπρόσωπος της ADK Emotions NY Inc Shunichi Ogawa απηχεί το συναίσθημα. «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Hasbro για να λανσάρουμε την επόμενη γενιά προϊόντων Beyblade και να εμβαθύνουμε τις συνδέσεις θαυμαστών με τη μάρκα. Ανυπομονούμε να κάνουμε την εμπειρία του Beyblade όσο το δυνατόν πιο πλούσια, ενώ θα εξυπηρετούμε τόσο τα μακροχρόνια μέλη της κοινότητάς μας όσο και τους νεοφερμένους».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email