Home » Η Pilot ξεκινά ισχυρή εκστρατεία κατά του αναλφαβητισμού στη Γερμανία 

Η Pilot ξεκινά ισχυρή εκστρατεία κατά του αναλφαβητισμού στη Γερμανία 

Από OPS Publications
02/11/2023

Η Pilot ξεκινά ισχυρή εκστρατεία κατά του αναλφαβητισμού στη Γερμανία

LOGOS ET_OPC S

Η Pilot ξεκινά μια πολύ ειδική καμπάνια με το G2-7 και το Aktion Mensch. Από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2024, ο κατασκευαστής οργάνων γραφής θα υποστηρίξει έργα κατά του αναλφαβητισμού με μια ισχυρή εκστρατεία. Ο αναλφαβητισμός είναι ένα πρόβλημα που αφορά όχι μόνο το άτομο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Στη Γερμανία, το 21% του πληθυσμού παραγωγικής ηλικίας πλήττεται από αναλφαβητισμό και η εσφαλμένη γραφή δεν είναι ασυνήθιστη για το 20,5 % των ενηλίκων. Για να αντιμετωπίσει αυτό το σημαντικό ζήτημα, ο κατασκευαστής οργάνων γραφής Pilot ξεκίνησε μια ειδική καμπάνια. Με σύνθημα «Μαζί ενάντια στον αναλφαβητισμό», η Pilot συνεργάζεται με την κοινωνική ομάδα «Aktion Mensch» και έτσι υποστηρίζει έργα που αφορούν άτομα με αναγνωστικές και ορθογραφικές δυσκολίες.

Η αρχή της καμπάνιας είναι απλή: Οι αγοραστές αγοράζουν τα πολύχρωμα στυλό gel G2-7, ανεβάζουν την απόδειξή τους στη σελίδα της καμπάνιας και λαμβάνουν ένα ετήσιο λαχνό αξίας  9€ από την Aktion Mensch και την Pilot και έτσι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 250.000€. Εκτός από τον μεγάλο νικητή, ένα έπαθλο 1.000€ σε μετρητά θα κληρώνετε κάθε εβδομάδα για τους όλους τους συμμετέχοντες.

Προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά η καμπάνια στο POS, υπάρχει χειμερινό διαφημιστικό υλικό που τραβάει τα βλέμματα στα καταστήματα, όχι μόνο ενόψει των Χριστουγέννων. Με μια συνοδευτική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο TikTok, το Instagram, το Facebook και το Pinterest, η Pilot αυξάνει στοχευμένα την ευαισθητοποίηση για την καμπάνια. Οι Influencers υποστηρίζουν επίσης την εκστρατεία G2-7 με συνεισφορές υψηλής εμβέλειας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email