Home » Η Schneider κερδίζει το Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας (DNP ) στην κατηγορία ειδών γραφείου 

Η Schneider κερδίζει το Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας (DNP ) στην κατηγορία ειδών γραφείου 

Από OPS Publications
03/11/2023

Η Schneider κερδίζει το Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας (DNP ) στην κατηγορία ειδών γραφείου

LOGOS ET_OPC S

Η Schneider απέσπασε ένα από  τα μεγαλύτερα, πιο γνωστά και πολυπόθητα βραβείο της Ευρώπης για τις εξαιρετικές προσπάθειες οικολογικής και κοινωνικής βιωσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, η Γερμανική εταιρεία κατασκευής ειδών  γραφικής ύλης  κέρδισε το διεθνούς φήμης 16ο Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας (DNP) στην κατηγορία προμηθειών γραφείου/προωθητικού υλικού για το 2024. Η Schneider εντάσσεται έτσι στις 100 πρωτοπόρες εταιρείες στη Γερμανία που οδηγούν τον μετασχηματισμό στη γερμανική οικονομία.

Με τη σφραγίδα του Γερμανικού Βραβείου Αειφορίας, η Schneider μπορεί να επιδείξει την ηγετική της θέση στον κλάδο και στον τομέα της βιωσιμότητας σε πελάτες, μέσα ενημέρωσης και ενδιαφερόμενους φορείς. Η σφραγίδα λαμβάνει επίσης μεγάλη διεθνή αναγνώριση: «Made in Germany» σημαίνει επίσης αυθεντική βιωσιμότητα και «πράσινη οικονομία».

Η επίσημη τελετή απονομής του Γερμανικού Βραβείου Αειφορίας 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2023 στο Ντίσελντορφ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email