Home » Τα Matchbox γιορτάζουν  70 χρόνια ιστορίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου 

Τα Matchbox γιορτάζουν  70 χρόνια ιστορίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου 

Από OPS Publications
02/11/2023

Τα Matchbox γιορτάζουν 70 χρόνια ιστορίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου

LOGOS ET_CRT S

Τα Matchbox γιορτάζουν 70 χρόνια ιστορίας και περιπέτειας με μια επετειακή  συλλογή και εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με το Μουσείο Αυτοκινήτου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων ζωής του εμβληματικού brand Matchbox της εταιρίας Mattel, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Διαδρομή της Προσοχής» με «συνοδηγό» τα προϊόντα Matchbox.

Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το εν λόγω διαδραστικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την εξοικείωση των μελλοντικών οδηγών με τους κανόνες της οδικής συμπεριφοράς και της κυκλοφοριακής αγωγής και των εν γένει θεμάτων ασφαλείας που θα κληθούν να εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα στα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών θα προσφέρεται εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας με τα αυτοκινητάκια Matchbox αλλά και δημιουργική απασχόληση με αυτά.

Οι μικροί επισκέπτες θα ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου για να απολαύσουν τα μοναδικά εκθέματα. Έχοντας γνωρίσει τα συλλεκτικά αυτοκινητάκια Matchbox θα κληθούν να βρουν τα αυτοκίνητα σε πραγματική κλίμακα 1/1 ανάμεσα στα εκθέματα του Μουσείου.

Τέλος, τα Matchbox έχουν δεσμευτεί να ενσωματώσουν περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με όραμα να αντικαταστήσουν όλα τα παιχνίδια και τις συσκευασίες με 100% ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα ή βιολογικής προέλευσης υλικά έως το 2030.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email