Home » O συγγραφέας και ράπερ  Gaël Faye είναι ο νέος πρεσβευτής της Pilot Pen France 

O συγγραφέας και ράπερ  Gaël Faye είναι ο νέος πρεσβευτής της Pilot Pen France 

Από OPS Publications
02/11/2023

O συγγραφέας και ράπερ Gaël Faye είναι ο νέος πρεσβευτής της Pilot Pen France

LOGOS ET_OPC S

Για την επικοινωνιακή εκστρατεία 2023-2024, η Pilot Pen France συνεργάζεται με τον Gaël Faye, νεαρό τραγουδιστή-τραγουδοποιό, ράπερ και συγγραφέα (είναι ο συγγραφέας του μυθιστορήματος Petit Pays).

«Αυτός ο νέος πρεσβευτής αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες της μάρκας να προωθήσει τη γραφή. «Αυθεντική, αφοσιωμένη προσωπικότητα, με δυνατά λόγια, ενσαρκώνει όλη τη δύναμη της πράξης της γραφής! Είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε ότι το να σηκώνεις ένα στυλό είναι κάτι περισσότερο από απλά γράψιμο, έχει να κάνει με το να αφήσεις κάτω όλα τα συναισθήματα και να αποκαλυφθείς», εξηγεί ο  Dilraj Soomaroo, διευθυντής επικοινωνίας στο δελτίο τύπου της Pilot France.

Επίσης, ο Gaël Faye θα συμμετάσχει σε ένα νέο Giant Dicté (πρωτοβουλία τουδημοσιογράφου και μυθιστοριογράφου Rachid Santaki που υποστηρίζεται από τον Pilot) στην Nationale Bibliothèque de France στις 29 Ιανουαρίου 2024 και θα επιβραβεύσει τους πέντε νικητές του διαγωνισμού συγγραφής που θα ξεκινήσει σύντομα από την Pilot.

Η μάρκα οργάνων γραφής συνδέει την εικόνα της με αυτή του νεαρού καλλιτέχνη για να προωθήσει την αγάπη για τη γραφή.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email