Home » Nintendo | Θετικά οικονομικά αποτελέσματα χάρη στο “Super Mario” 

Nintendo | Θετικά οικονομικά αποτελέσματα χάρη στο “Super Mario” 

Από OPS Publications
08/11/2023

Nintendo | Θετικά οικονομικά αποτελέσματα χάρη στο "Super Mario"

LOGOS ET_CRT S

Για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023 (1 Απριλίου 2023 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023), η Nintendo ανέφερε σημαντικά θετικά οικονομικά αποτελέσματα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, οι συνολικές πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά περίπου 21,2% σε ισοδύναμο περίπου 5,5 δισ. ευρώ.

Η εταιρεία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα έντονα στον τομέα «Κινητά και Πνευματική Ιδιοκτησία». Η περιοχή περιλαμβάνει τα έσοδα της Nintendo από περιεχόμενο smartphone όπως: Την εφαρμογή «Super Mario Run», αλλά περιλαμβάνει επίσης οπτικό περιεχόμενο και δικαιώματα εκμετάλλευσης μέσω της πώλησης των δικαιωμάτων σε επωνυμίες Nintendo.

Η ταινία Super Mario Bros, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την αύξηση των πωλήσεων, με εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ, και είναι η πιο επιτυχημένη ταινία βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email