Home » Η Faber-Castell εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων λιανικής στη Γερμάνια

Η Faber-Castell εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων λιανικής στη Γερμάνια

Από OPS Publications
09/11/2023

Η Faber-Castell εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων λιανικής στη Γερμάνια εν’ όψη Χριστουγέννων 

LOGOS ET_CRT S

Με την ηλεκτρονική εκπαίδευση για το προσωπικό πωλήσεων στη λιανική, η Faber-Castell θέλει να παρέχει στους εμπορικούς της συνεργάτες  την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε αυτή τη σημαντική φάση, τη χριστουγεννιάτικη περίοδο αγορών, καθώς το κλειδί της επιτυχίας είναι οι καταρτισμένοι και ικανοί υπάλληλοι.

Με γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της ποιότητας της συλλογής Graf von Faber-Castell, το προσωπικό πωλήσεων μπορεί να είναι ακόμη πιο καταρτισμένο και πειστικό στις πώλησης, ειδικά σε αυτή τη σημαντική χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Το διαδικτυακό σεμινάριο στις 29 Νοεμβρίου 2023 έχει να κάνει με τα αποκλειστικά premium όργανα γραφής. Υπό την καθοδήγηση της εικονογράφου Kera Till, οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν επίσης ένα δημιουργικό χριστουγεννιάτικο έργο.

Στο σεμινάριο «Fine Writing», εκτός από τεχνικά στοιχεία για ένα ικανό βήμα πωλήσεων, υπάρχει και ένα δημιουργικό μέρος με στόχο να ενθουσιάσει τους συμμετέχοντες με ότι αφορά τη γραφή. Η Faber-Castell καλύπτει τα έξοδα του σεμιναρίου και η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους λιανοπωλητές. Εγγραφή μέσω: susanne.lutz-troidl@faber-castell.de

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email