Home » Η Faber-Castell εξαγόρασε την εταιρεία Robert E. Huber GmbH, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά οργάνων γραφής 

Η Faber-Castell εξαγόρασε την εταιρεία Robert E. Huber GmbH, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά οργάνων γραφής 

Από OPS Publications
10/11/2023

Η Faber-Castell εξαγόρασε την εταιρεία Robert E. Huber GmbH, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά οργάνων γραφής

LOGOS ET_OPC S

Η Faber-Castell εξαγόρασε την εταιρεία Robert E. Huber GmbH. Η Robert E. Huber είναι ένας διάσημος κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή οργάνων γραφής και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για πολλές μάρκες παγκοσμίως. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Robert E. Huber στον Όμιλο Faber-Castell, η εξαγορά είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς για να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά των κορυφαίων οργάνων γραφής και να επεκτείνουμε τη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Με την εξαγορά, η Faber-Castell όχι μόνο θέλει να αυξήσει το βάθος της προστιθέμενης αξίας της, αλλά και να βελτιώσει περαιτέρω την ευελιξία και την ταχύτητα στην ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία με την Robert E. Huber θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας», ανέφερε ο Stefan Leitz, Διευθύνων Σύμβουλος της Faber-Castell. Ο διευθύνων σύμβουλος της Huber, Marco Frei ανέφερε:

«Ό,τι είναι η Ελβετία για τα ρολόγια, η Γερμανία είναι για τα όργανα γραφής. Ως κατασκευαστής, η Robert E. Huber συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους με τις πιο σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής. Με αυτές τις δεξιότητες, είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης στην παραγωγή κορυφαίων οργάνων γραφής και αξεσουάρ». 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email