Home » Ο Όμιλος LEGO λανσάρει το πολυαναμενόμενο σετ “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” LEGO Icons 

Ο Όμιλος LEGO λανσάρει το πολυαναμενόμενο σετ “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” LEGO Icons 

Από OPS Publications
09/11/2023

Ο Όμιλος LEGO λανσάρει το πολυαναμενόμενο σετ “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” LEGO Icons

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος LEGO ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου θέματος, του Σετ “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” LEGO Icons. Με 4.104 κομμάτια, αυτό το σετ κτιρίων μουσείων είναι το μεγαλύτερο σετ στοιχείων της LEGO ανά αριθμό τεμαχίων.

Μέρος της συλλογής Modular Buildings, αυτό το διώροφο μοντέλο διαθέτει: νέες τεχνικές οικοδομής, αφαιρούμενη οροφή, μεσαίο πάτωμα και εκθέματα από τούβλα. Οι λάτρεις της παλαιοντολογίας θα παρατηρήσουν πολλά εκθέματα δεινοσαύρων στον πρώτο όροφο, συμπεριλαμβανομένου του σκελετού Brachiosaurus, του οποίου ο λαιμός εκτείνεται στον δεύτερο όροφο. Ο πρώτος όροφος διαθέτει επίσης ένα τμήμα γεωλογίας, το οποίο εμφανίζει μια σειρά από χαλαζίες, ορυκτά και σταλαγμίτες. Ο δεύτερος όροφος του μουσείου εξερευνά τα θαύματα του διαστήματος με ένα λεπτομερές μοντέλο ηλιακού συστήματος, ένα διόραμα μιας διαστημικής βάσης και έναν χάρτη της προβλεπόμενης τροχιάς ενός πυραύλου.

Το σετ “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” LEGO Icons θα είναι διαθέσιμο για αγορά την 1η Δεκεμβρίου στα καταστήματα LEGO και σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email