Home » Matalon | Εγκαινίασε την ανανεωμένη της ιστοσελίδα www.matalon.gr 

Matalon | Εγκαινίασε την ανανεωμένη της ιστοσελίδα www.matalon.gr 

Από OPS Publications
10/11/2023

Matalon | Εγκαινίασε την ανανεωμένη της ιστοσελίδα www.matalon.gr

LOGOS ET_OPC S

Η Matalon καλωσόρισε με μεγάλη χαρά την αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα www.matalon.gr. Μέσα από το σύγχρονο και εύχρηστο ψηφιακό περιβάλλον, προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης του χρήστη για όλη την γκάμα των προϊόντων από τα πλέον δημοφιλή brands της αγοράς, πληροφορίες και νέα για την Matalon, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά και μοναδικές προσφορές.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές φωτογραφίες, videos και πλήρες content με τεχνικές προδιαγραφές στην σελίδα του προϊόντος. Χάρη στα νέα εργαλεία και τον μοντέρνο σχεδιασμό, οι αναπαραγγελίες γίνονται απλά, γρήγορα και πρακτικά δημιουργώντας και αποθηκεύοντας λίστες προϊόντων που θα μπορεί να παραγγείλει ο χρήστης οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί! Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας λίστας αγαπημένων προϊόντων, την οποία ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφθεί πριν προχωρήσει στην παραγγελία τους.

Εύκολες και γρήγορες αγορές απλά με ένα… κλικ στο www.matalon.gr 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email