Home » Η εταιρεία παραγωγής χαρτιού Sylvamo θέλει να μειώσει το εργατικό της δυναμικό κατά 7% 

Η εταιρεία παραγωγής χαρτιού Sylvamo θέλει να μειώσει το εργατικό της δυναμικό κατά 7% 

Από OPS Publications
16/11/2023

Η εταιρεία παραγωγής χαρτιού Sylvamo θέλει να μειώσει το εργατικό της δυναμικό κατά 7%

LOGOS ET_OPC S

Η εταιρεία παραγωγής χαρτιού Sylvamo δημοσίευσε τα αποτελέσματά της για το τρίτο τρίμηνο του 2023 και ανακοίνωσε μείωση 7% του εργατικού της δυναμικού.

Το τρίτο τρίμηνο του 2023, η Sylvamo κατέγραψε έσοδα $897 εκατ. , επιτυγχάνοντας καθαρά κέρδη 58 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, τα κέρδη μειώθηκαν κατά $55 εκατ. Το τέταρτο τρίμηνο, ο κατασκευαστής προβλέπει πτώση 20 έως $25 εκατ., παρά την αναμενόμενη αύξηση του όγκου στις αγορές της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής. «Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου ήταν καλύτερα από τις προβλέψεις μας. Έχουμε λάβει μέτρα για να μεγιστοποιήσουμε τις ελεύθερες ταμειακές ροές, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κόστους πώλησης και του διοικητικού κόστους, του κεφαλαίου κίνησης και της προσαρμογής του χρόνου των κεφαλαιουχικών δαπανών», εξηγεί η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να εξοικονομηθούν $110 εκατ.  μέχρι το τέλος του 2024, για να επιτευχθεί αυτό, θα γίνουν λειτουργικές αλλαγές στα εργοστάσια και τις αλυσίδες εφοδιασμού της χαρτοποιίας. Τέλος, το παγκόσμιο μισθολόγιο θα πρέπει να μειωθεί κατά 7%, ή 150 λιγότερες θέσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email