Home » Η ολλανδική Prénatal αποκτά νέο ιδιοκτήτη 

Η ολλανδική Prénatal αποκτά νέο ιδιοκτήτη 

Από OPS Publications
16/11/2023

Η ολλανδική Prénatal αποκτά νέο ιδιοκτήτη

LOGOS ET_CRT S

Η ολλανδική Prénatal αλλάζει χέρια,  το επενδυτικό ταμείο Mutares SE & Co. έχει συνάψει κατ’ αρχήν συμφωνία για την εξαγορά της Prénatal στην Ολλανδία από την PRG Retail Group (PRG). Αυτό περιλαμβάνει το Prénatal Moeder en Kind BV (καταστήματα και δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου) και το WIJ Special Media BV.

Η PRG διατηρεί όλα τα δικαιώματα για τις μάρκες Prénatal και συνάπτει μακροπρόθεσμη συμφωνία αδειοδότησης με την Prénatal Netherlands. Η Prénatal κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα των ρούχων μητρότητας, βρεφικών και νηπίων, προϊόντων παιδικής φροντίδας, υλικού και παιχνιδιών και ένα γνωστό όνομα στην Ολλανδία.

Η Mutares είναι επενδυτής ιδιωτικών κεφαλαίων εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, και εξαγοράζει εταιρείες με δυνατότητες βελτίωσης σε όλη την Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή κατέχει 27 εταιρείες σε τέσσερις τομείς, συμπεριλαμβανομένου του λιανικού εμπορίου.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email