Home » Η Crayola υποστηρίζει το Spread a Smile 

Η Crayola υποστηρίζει το Spread a Smile 

Από OPS Publications
16/11/2023

Η Crayola υποστηρίζει το Spread a Smile

LOGOS ET_CRT S

Η Crayola συνεχίζει να συνεργάζεται με τη φιλανθρωπική οργάνωση Spread a Smile για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση μαθημάτων τέχνης και χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά νοσοκομεία.

Το Spread a Smile φέρνει χαμόγελα και γέλιο στα βαριά άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι μάγοι, οι καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές και οι θεραπευτικοί σκύλοι του Spread a Smile φέρνουν στιγμές χαράς στα κρεβάτια του νοσοκομείου, προσφέροντας μια πολύ αναγκαία απόσπαση της προσοχής στους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και τη θεραπεία. Προσφέρουν επίσης καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες, οικογενειακές εκδρομές και εποχιακές εορταστικές εκδηλώσεις. Η Crayola συνεχίζει να βοηθά στη χρηματοδότηση μαθημάτων τεχνών και χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά νοσοκομεία.

«Το Spead a Smile δεσμεύτηκε να στείλει 1.250 Smile Hampers, γεμάτα δώρα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για κάθε παιδί και έχει μια λίστα αναμονής που ελπίζει με τη βοήθεια και τη συνδρομή μας να εκπληρωθεί», τόνισε η Eda Atasoy, διευθύντρια επικοινωνίας της Crayola.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email