Home » Η Elena Salmistraro είναι η “Ambiente Designer 2024” 

Η Elena Salmistraro είναι η “Ambiente Designer 2024” 

Από OPS Publications
16/11/2023

Η Elena Salmistraro είναι η “Ambiente Designer 2024”

LOGOS ET_OPC S

Η βραβευμένη Ιταλίδα καλλιτέχνης και σχεδιάστρια προϊόντων Elena Salmistraro είναι η «Ambiente Designer 2024». Με το νέο ειδικό σόου «The Lounge» στη Galleria 1, δημιουργεί μια πραγματική γοητεία: με το σύνθημα «A Serious Game» δημιουργεί έναν πολυλειτουργικό χώρο διαβίωσης μεταξύ εσωτερικής διακόσμησης και HoReCa.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes Italia, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Ιταλία και η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία την έχουν συμπεριλάβει στις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες του σχεδιασμού εδώ και χρόνια: Η καλλιτέχνης και σχεδιάστρια προϊόντων Elena Salmistraro από το Μιλάνο είναι γνωστή για τη φαντασία της, αλλά και τα πολύχρωμα και χαρούμενα σχέδια της τα οποία έχουν λάβει πολλά διεθνή βραβεία και προβάλλονται σε εκθέσεις και μουσεία σε όλο τον κόσμο.

Για την Ambiente 2024, η καλλιτέχνης και σχεδιαστής προϊόντων επιμελείται μια νέα ειδική παρουσίαση με επιλεγμένα προϊόντα από εκθέτες: Το «The Lounge» είναι μια χιουμοριστική καλλιτεχνική εγκατάσταση που παρουσιάζει  παιχνιδιάρικα τις άκαμπτες προοπτικές του σύγχρονου σχεδιασμού. Με την ειδική παρουσίαση, η Salmistraro δημιουργεί μια θεματική διεπαφή μεταξύ της εσωτερικής διακόσμησης και της HoReCa και προσκαλεί τους επισκέπτες της Galleria 1 να βυθιστούν στον πολύχρωμο κόσμο της.

«Το σχέδιο είναι ρευστό, αλλάζει συνεχώς και ακολουθεί την κοινωνία και τις ανάγκες της», εξηγεί η Salmistraro. «Η Ambiente είναι μια βιτρίνα σχεδιασμού και καινοτομίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ποικίλη, εστιάζει σε σχετικά θέματα όπως η βιωσιμότητα και αποτελεί σημαντικό κόμβο για ανταλλαγές μεταξύ ειδικών, εταιρειών, τεχνιτών (τεχνών) και σχεδιαστών. 

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email