Home » Η Pentel ανακοίνωσε την επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια στο ΗΒ 

Η Pentel ανακοίνωσε την επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια στο ΗΒ 

Από OPS Publications
17/11/2023

Η Pentel ανακοίνωσε την επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια στο ΗΒ

LOGOS ET_OPC S

Η Pentel ανακοίνωσε την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς η καμπάνια ξεδιπλώνεται, η Pentel θα επικεντρωθεί στη ναυαρχίδα της σειράς EnerGel μαζί με τη σειρά προϊόντων Pentel Arts. 

Οι influencers θα διαδραματίσουν ρόλο σε όλη αυτή την καμπάνια, επιδεικνύοντας την ευελιξία αυτών των προϊόντων και παρακινώντας τους ακόλουθους να ασχοληθούν, να μάθουν και να συνδεθούν με την επωνυμία Pentel.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, το #PentelWishList θα συνδυάζει μια ροή δραστηριότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών και ελκυστικού περιεχομένου μέσω μιας σειράς βίντεο, αναρτήσεων και ιστοριών.

Φέτος η Pentel θα φιλοξενήσει δύο χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς στα κανάλια Instagram και Facebook. Το πρώτο, «12 Days of Giveaways» θα εμφανίζεται στο κανάλι της Pentel στο Instagram προσφέροντας πληθώρα φανταστικών βραβείων κάθε μέρα. Ο δεύτερος διαγωνισμός #PentelWishList θα δώσει στους οπαδούς του Facebook την ευκαιρία να κερδίσουν πέντε από τα αγαπημένα τους προϊόντα Pentel.

Η καμπάνια της Pentel θα φτάσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια followers κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email