Home » Οι Crayola και Cupixel συνεργάζονται για την κυκλοφορία ενός κιτ τέχνης επαυξημένης πραγματικότητας 

Οι Crayola και Cupixel συνεργάζονται για την κυκλοφορία ενός κιτ τέχνης επαυξημένης πραγματικότητας 

Από OPS Publications
16/11/2023

Οι Crayola και Cupixel συνεργάζονται για την κυκλοφορία ενός κιτ τέχνης επαυξημένης πραγματικότητας

LOGOS ET_CRT S

Η Crayola συνεργάζεται με την εταιρεία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) Cupixel για να δημιουργήσει κιτ τέχνης που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα της Crayola με τη νέα τεχνολογία και είναι φιλική προς τα παιδιά.

Κάθε κιτ συνοδεύεται από είδη ζωγραφικής Crayola και μέσω μιας κινητής συσκευής που έχει πρόσβαση στην εφαρμογή Cupixel, η τεχνολογία Cupixel Smart Trace προβάλλει ουσιαστικά οδηγούς βήμα προς βήμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια ζωγραφικής, ώστε τα παιδιά να δημιουργούν εύκολα.

«Η τεχνολογία μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην εργαλειοθήκη ενός καλλιτέχνη και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν συνεργάτη που πραγματικά ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της Crayola να βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν δημιουργικά ζωντανά παιδιά», αναφέρει ο Warren Schorr, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Crayola.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email