Home » Best Toys Ambassadors: Ένας νέος θεσμός από τα ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube

Best Toys Ambassadors: Ένας νέος θεσμός από τα ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube

Από OPS Publications
16/11/2023

Best Toys Ambassadors: Ένας νέος θεσμός από τα ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube

LOGOS ET_CRT S

Μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική πρωτοβουλία λαμβάνει φέτος η ομάδα της Κ-ΤΟΥΖ και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, συστήνει τον θεσμό των “Best Toys Ambassadors” δηλ. των καλύτερων πρεσβευτών παιχνιδιών!

Το παιχνίδι αποτελεί μια κατεξοχήν ψυχαγωγική δραστηριότητα που απαιτεί κυρίως όρεξη, θετική αύρα και πολλά χαμόγελα από όποιον συμμετέχει. Ταυτόχρονα όλα αυτά τυγχάνει και αποτελούν δομικά στοιχεία της προσωπικότητας παιδιών με σύνδρομο Down. ‘Ετσι για φέτος αποφασίστηκε η παρουσίαση όλων των νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών των σειρών Learning Tube και Learning Cube, να αναλάβουν μέλη του Συλλόγου με Σύνδρομο Down Ελλάδος!

Με την υποστήριξη της Public και βασικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας παιδιών με αναπηρία και της ίσης και δίκαιης συμμετοχής τους σε εμπορικές και κοινωνικές δράσεις, οι “Best Toys Ambassadors” θα φιλοξενηθούν στο κατάστημα Public (Τσιμισκή 24) στη Θεσσαλονίκη και θα αναλάβουν να μας ξεναγήσουν στον όμορφο κόσμο της γνώσης που προσφέρουν τα ελληνικά επιτραπέζια Learning Tube μέσα από το παιχνίδι!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί

  • Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 12.00 – 15.00 (Public Τσιμισκή 24, Όροφος -1)
  • Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 18.00 – 21.00 (Public Τσιμισκή 24, Όροφος -1)

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιχνίδια, να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο παίζονται και τις ποιοτικές διαδράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν από την χρήση τους, από μια ομάδα “ξεχωριστών” παιδιών που έχουν εκπαιδευτεί από την Κ-ΤΟΥΖ για τον σκοπό αυτό.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email