Home » Mantis Group | Επίσημος διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα-Κύπρο 

Mantis Group | Επίσημος διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα-Κύπρο 

Από OPS Publications
16/11/2023

Mantis Group | Επίσημος διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα-Κύπρο

LOGOS ET_OPC S

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρηματικών και επενδυτικών του δραστηριοτήτων, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία 3Μ ως επίσημος διανομέας των Καταναλωτικών Προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο για το κανάλι του λιανεμπορίου και του D.I.Y. καναλιού, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό του στην κατηγορία προϊόντων Οικιακής χρήσης και Προσωπικής Φροντίδας.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαπραγματεύσεων, η εταιρεία Attraction S.A., μέλος του Ομίλου, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M για τα Super Market, τη Μικρή Λιανική (impulse) και τις αλυσίδες DIY σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα προϊόντα αυτά, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα γνωστά brands Scotch–Brite™ και Post–it®, καθώς και συγκεκριμένοι κωδικοί της 3Μ στην κατηγορία DIY.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email